Preturi si pachete


Servicii Foto Video


Aflati toate detaliile despre serviciile noastre si preturile aferente fiecarui pachet.

Rezerva-ti echipa acum!
 

Pachetul Foto Video si oferta de preturi pentru serviciile de fotografiere si filmare la nunta

Servicii oferite exclusiv de fotograf Ciprian Vatamanu si videograf Delia Vatamanu ce acopera pregatirile de nunta, cununia civila, cununia religioasa, sedinta foto video din ziua nuntii si receptia. Ofertele de pret pentru serviciile foto video sunt valabile pentru orice localitate din Romania. Pentru evenimentele din afara Romaniei, preturile pot suferi modificari in functie de complexitatea si durata evenimentului.

 
 
 
 

Numarul final de fotografii si durata montajului variaza in functie de complexitatea evenimentului si de numarul de fotografi sau videografi prezenti la eveniment. Discount-ul de 25% se aplica doar daca albumele se rezerva de la semnarea contractului, indiferent de numarul de albume dorit.

La achizitionarea pachetului Foto Video serviciile se cumuleaza si oferim in plus o reducere de 200€ pentru cel de-al doilea fotograf sau videograf, iar pentru nuntile de zi (ce au ca si desfasurare un program intre orele 12:00 dupa-amiaza si 23:00 - maxim 11 ore) sau pentru nuntile extrasezon (perioada noiembrie - aprilie) oferim o reducere de 200€.

Costurile suplimentare ce pot aparea sunt costurile de cazare pentru evenimentele ce se desfasoara la o distanta mai mare de 250Km dus fata de municipiul Iasi, si costurile de deplasare in afara judetului Iasi de 150€ (diurna).

Orice neclaritati aveti completati formularul de contact alaturat si va vom raspunde in cel mai scurt timp la orice intrebare referitoare la serviciile noastre.

office@ciprianvatamanu.ro

+40 747 316 375

Rezerva-ti acum echipa Foto Video!