Prețuri și pachete - Servicii Foto Video

Echipa noastră este din Iași și este formată exclusiv din fotograf Ciprian Vatamanu și videograf Delia Vatamanu.

Acoperim pregătirile de nuntă, cununia civilă, cununia religioasă, ședința foto video din ziua nunții și recepția/petrecerea.

Ofertele de preț pentru serviciile foto video de nuntă sunt valabile pentru Iași și orice localitate din România. Pentru evenimentele din afara României, prețurile pot suferi modificări în funcție de complexitatea și durata evenimentului.

Numărul de fotografii și durata montajului video ce se livrează

Numărul final de fotografii și durata montajului video variază în funcție de complexitatea evenimentului și de numărul de fotografi sau videografi prezenți la eveniment. Fiecare pachet foto video prezintă o aproximare a volumului de fotografii și durata montajului ce vor fi livrate.

Ședințele foto video suplimentare

Ședințele foto video suplimentare de logodnă (Save the Date) sau după nuntă (Trash the Dress) sunt oferite în pachetele foto video doar cu condiția ca acestea să fie în localitatea Iași sau în împrejurimi. Deplasările în afara județului Iași impun costuri suplimentare.

Costurile suplimentare pentru deplasările în afara localității Iași

Costurile suplimentare ce pot apărea pentru evenimentele în deplasare sunt costurile de cazare (pentru distanțele mai mari de 250Km dus față de municipiul Iași) și costurile de deplasare în afară județului Iași în valoare de 300€.

Reduceri pachete Foto Video

Cele 3 pachete cuprind fiecare o reducere față de oferta personalizată foto video. Pagina cu oferta este doar pentru clienții ce doresc doar serviciul foto sau doar serviciul video. Prețul postat pe această pagină pentru pachetul Standard și Best este redus cu aproximativ 20%, iar pentru pachetul Premium este redus cu aproximativ 30% față de prețurile întregi.

Pentru nunțile de zi ce au ca și desfășurare un program între orele 12:00 după-amiază și 24:00 (maxim 12 ore) sau pentru nunțile extrasezon (perioada noiembrie - aprilie) oferim o reducere de 200€ la orice pachet.