CONTACTATI-NE


Suntem fotograf Ciprian Vatamanu si videograf Delia Vatamanu din Iasi, si dorim sa va cunoastem!

Scrie-ne

Suntem foarte entuziasmati de dorinta de a ne contacta, si de a ne alege ca echipa foto video la nunta dumneavoastra. Contactati-ne direct la numarul de telefon +40747316375, sau trimiteti-ne un e-mail, si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

In e-mail, va rugam sa treceti data si localitatea unde se desfasoara evenimentul, pentru a verifica disponibilitatea noastra. Alte detalii ce dorim sa fie descrise in formular sunt: cununia civila/religioasa daca sunt in aceiasi zi cu evenimentul de nunta si denumirea restaurantului sau locatia unde va fi receptia. Orice detaliu suplimentar oferit este bine venit si ne va ajuta sa intelegem mai bine care sunt cerintele dumneavoastra si asteptarile ce le aveti de la noi ca echipa.

Cine suntem noi, si de ce am ales fotografia si filmul de eveniment nunta ca activitate?

Am ales fotografia si filmul de nunta din nenumarate motive, si dorim sa ajungem o echipa recunoscuta cel putin pe piata locala pentru documentarea nuntilor. Suntem un cuplu si o echipa tanara ce depunem toate eforturile necesare pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie documentat la un nivel artistic ce fiecare client si-l doreste. Orice eveniment pentru noi este o incercare noua, un nou mediu de desfasurare a creativitatii, o noua posibilitate de a cunoaste diferiti oameni.

Ma numesc Ciprian Vatamanu - Fotograf Iasi, si am descoperit fotografia in cadrul nuntilor in 2008, an in care mi-am inceput activitatea. Pentru mine fotografia nu este doar o arta, ci este un mod de viata.

Ma numesc Delia Vatamanu - Videograf Iasi, absolventa a Facultatii de Arte si Design si a Masterului cu specializarea "Foto Video si procesare imaginii pe calculator" din cadrul Universitatii "George Enescu" Iasi.