Preturi si pachete


Servicii Foto Video


Aflati toate detaliile despre serviciile noastre si preturile aferente fiecarui pachet.

Rezerva-ti echipa acum!
 

Pachetul Foto Video si oferta de preturi pentru serviciile de fotografiere si filmare la nunta

Servicii oferite exclusiv de fotograf Ciprian Vatamanu si videograf Delia Vatamanu ce acopera pregatirile de nunta, cununia civila, cununia religioasa, sedinta foto video din ziua nuntii si receptia. Ofertele de pret pentru serviciile foto video sunt valabile pentru orice localitate din Romania. Pentru evenimentele din afara Romaniei, preturile pot suferi modificari in functie de complexitatea si durata evenimentului.

Numarul final de fotografii si durata montajului variaza in functie de complexitatea evenimentului si durata sedintei foto video din ziua nuntii. Discount-ul de 25% se aplica doar daca albumele se rezerva de la semnarea contractului, indiferent de numarul de albume dorit.

Costurile suplimentare ce pot aparea sunt costurile de cazare pentru evenimentele ce se desfasoara la o distanta mai mare de 250Km dus fata de municipiul Iasi, si costurile de deplasare in afara judetului Iasi de 150€ (diurna). Pentru nuntile de zi (ce au ca si desfasurare un program intre orele 12:00 dupa-amiaza si 23:00) sau pentru nuntile extrasezon (perioada noiembrie - aprilie), oferim o reducere de 200€ pentru pachetul foto video.

La completarea formularului de contact va rugam sa ne oferiti cat mai multe detalii referitoare la evenimentul dumneavoastra, deoarece acestea ne ajuta sa intelegem in avans ce asteptari aveti referitor la serviciile foto video.

office@ciprianvatamanu.ro

+40 747 316 375

Rezerva-ti acum echipa Foto Video!