Preturi servicii fotografiere si filmare

Pachete Foto Video si oferta de preturi pentru serviciile de fotografiere si filmare la nunta

Servicii oferite exclusiv de fotograf Ciprian Vatamanu si videograf Delia Vatamanu ce acopera pregatirile de nunta, cununia civila, cununia religioasa, sedinta foto video din ziua nuntii si receptia, in limita a 17 ore. Onoram orice solicitare de colaborare pe principiul Primul venit, primul servit!

Costurile suplimentare ce pot aparea sunt costurile de cazare pentru evenimentele ce se desfasoara la o distanta mai mare de 150Km dus fata de municipiul Iasi si costurile de deplasare in afara judetului Iasi de 1€/Km dus.

Pentru nuntile de zi (ce au ca si desfasurare un program intre orele 12:00 dupa-amiaza si 00:00) sau pentru nuntile extrasezon (perioada noiembrie - aprilie), oferim o reducere de 200€ pentru cele 3 oferte de mai jos.

Ofertele de pret pentru serviciile foto video sunt valabile pentru orice localitate din Romania. Pentru evenimentele din afara Romaniei, preturile vor suferi modificari in functie de complexitatea si durata evenimentului.

Sedinta foto de logodna se realizeaza pana la data evenimentului de nunta, doar in Iasi. Sedinta foto dupa nunta (Trash the Dress, etc.) poate implica costuri suplimentare daca aceasta este in alta localitate decat municipiul Iasi, in functie de distanta si durata acestei sedinte.

Servicii si produse suplimentare - Album de nunta, sedinte foto si clipuri video

Optiunile suplimentare ce noi le oferim pot fi regasite pe pagina de cumparaturi. Toate acestea pot fi achizitionate prin plata online cu cardul, cu emiterea automata a facturii (servicii oferite de catre Netopia). Pagina de cumparaturi, precum si website-ul in intregime, este securizat, si va ofera posibilitatea cumpararii tuturor serviciilor si produselor suplimentare in conditii totale de siguranta. Suntem bucurosi sa recunoastem ca suntem printre primii prestatori de servicii foto video din Romania ce oferim aceasta facilitate, deoarece dorim sa oferim clientilor nostri solutii simple si sigure de colaborare.