Preturi servicii fotografiere si filmare


Pachete Foto Video si oferta de preturi pentru serviciile de fotografiere si filmare la nunta

Servicii oferite exclusiv de fotograf Ciprian Vatamanu si videograf Delia Vatamanu ce acopera pregatirile de nunta, cununia civila, cununia religioasa, sedinta foto video din ziua nuntii si receptia. Onoram orice solicitare de colaborare pe principiul Primul venit, primul servit!

Recomandam achizitionarea pachetului Foto Video, deoarece oferim o reducere de 300€. Costurile suplimentare ce pot aparea sunt costurile de cazare pentru evenimentele ce se desfasoara la o distanta mai mare de 150Km dus fata de municipiul Iasi si costurile de deplasare in afara judetului Iasi de 1€/Km dus.

Pentru nuntile de zi (ce au ca si desfasurare un program intre orele 12:00PM si 12:00AM) sau pentru nuntile extrasezon (perioada noiembrie - aprilie), oferim o reducere de 200€ pentru cele 3 oferte de mai jos. Pentru clientii ce doresc prezenta noastra doar pentru cateva ore, pretul este de 100€/ora de serviciu sau 175€/ora pentru ambele servicii foto si video (indiferent de perioada anului).

Ofertele de pret si reducerile pentru serviciile foto video sunt valabile pentru orice localitate din Romania. Pentru evenimentele din afara Romaniei, preturile vor suferi modificari in functie de complexitatea si durata evenimentului.

Bonusul se ofera in conditiile in care sedinta foto de logodna este realizata pana la data evenimentului de nunta, doar in Iasi. Nerealizarea sedintei foto de logodna pana la data nuntii duce la anularea bonusului, si nu implica reducerea pretului aferent pachetului foto video, sau oferirea altor servicii ce vor inlocui aceasta sedinta.

Servicii si produse suplimentare - Album de nunta, sedinte foto si clipuri video

Optiunile suplimentare ce noi le oferim pot fi regasite pe pagina de cumparaturi. Toate acestea pot fi achizitionate prin plata online cu cardul, cu emiterea automata a facturii (servicii oferite de catre Netopia). Pagina de cumparaturi, precum si website-ul in intregime, este securizat, si va ofera posibilitatea cumpararii tuturor serviciilor si produselor suplimentare in conditii totale de siguranta. Suntem bucurosi sa recunoastem ca suntem printre primii prestatori de servicii foto video din Romania ce oferim aceasta facilitate, deoarece dorim sa oferim clientilor nostri solutii simple si sigure de colaborare.