Cine suntem noi, si de ce am ales fotografia si filmul de nunta ca activitate?


Experienta, diplomatia si calitatea sunt cele trei cuvinte ce definesc activitatea mea fotografica. Nunta ca eveniment si traditie este pentru mine o experienta din care am invatat sa fotografiez, am descoperit oamenii, si m-am dezvoltat ca artist. Evoluez dupa fiecare eveniment de nunta, invat tot mai mult pe zi ce trece, iar fotografiile devin tot mai pline de emotie si traire.

Intotdeauna urmaresc lumina, caut cea mai naturala emotie sa o fotografiez, detin un puternic spirit de observatie, si sunt prezent de-a lungul evenimentului pentru a surpinde intr-un mod fotojurnalistic desfasurarea nuntii."

Ciprian Vatamanu - Fotograf nunta Iasi

Este foarte important, din punctul meu de vedere, ca publicul sa devina curios la ce priveste. Aici intervine rolul meu. De mine depinde, sa fac din produsul meu video, unul urmarit de privitori, pana la finalul sau. Pentru aceasta materialul trebuie sa contina trei factori importanti: emotie, curiozitate si fir epic. Cand vine vorba de emotie nu o fabric ci o surprind natural.

Deoarece am onoarea sa fiu producatoarea unor imagini vizuale ce vor ramane ca amintire pentru totdeauna clientilor, misiunea mea este de a reda acele momente memorabile din timpul evenimentului, sensibile si frumoase, asa cum sunt."

Delia Vatamanu - Videograf nunta Iasi

Servicii oferite de Ciprian Vatamanu fotograf Iasi si Delia Vatamanu videograf Iasi

Oferim o documentare a evenimentului la standardele audio-vizuale actuale si o colaborare cat mai deschisa, din dorinta de a multumi orice cuplu interesat de serviciile noastre ca fotograf si videograf.

Nunta, prin traditia si desfasurarea ei, ofera posibilitatea obtinerii unui documentar in imagini, memorabil si complex, iar ca sa reusim sa realizam acest lucru cat mai bine, avem nevoie de dumneavoastra pentru a ne povesti ce va doriti de la eveniment, cum se va desfasura ziua nuntii, ce reprezinta pentru dumneavoastra nunta, si ce detalii doriti neaparat sa le primiti in fotografiile si materialul video final.

Sunt persoane, momente sau lucruri ce doriti neaparat sa va ramana in fotografiile sau filmul nuntii? Spuneti-ne de la inceput si noi tinem cont de toate aceste detalii. Doriti ca un moment sa fie surpins de noi, ce nu face parte din desfasurarea normala a zilei?

Organizati acest moment astfel incat si noi ca echipa foto video sa fim pregatiti pentru el. Cu siguranta cunoastem desfasurarea normala a unui eveniment de nunta si ceea ce trebuie sa livram clientilor, dar cu siguranta exista intotdeauna ceva specific fiecarui eveniment, si o comunicare cat mai deschisa in avans si in timpul evenimentului este necesara pentru un produs final memorabil.


Acordam o atentie deosebita evenimentului dumneavoastra

Ce locatii recomandam pentru sedinta foto video in Iasi?

Nu locatia defineste o imagine ca fiind reusita, ci starea dumneavoastra de spirit cat mai naturala si lumina cat mai prielnica. Nu preferam nici o ora anume pentru sedinta foto video, chiar daca apusul are cele mai frumoase culori ce orice fotograf si videograf si le doreste.

Totusi, ca si locatii pentru sedinta foto video din ziua nuntii, in Iasi recomandam in primul rand tot ceea ce inseamna natura si atat, fara alte elemente urbane nedorite. Aceste locatii pot fi incepand cu Gradina Botanica Iasi, Bucium, Cetatuia, Paun, Ciric, Aroneanu, Breazu, si pana la locatii exterioare ce necesita un timp mai mare de deplasare in afara Iasiului.

Nu recomandam deplasarea in afara orasului Iasi in ziua nuntii, sau cel putin nu prea departe, deoarece stim din experienta ca organizarea sedintei foto video este prima ce are de suferit in cazul in care evenimentul se precipita ca desfasurare datorita intarzierilor, vremii sau altor elemente neprevazute.

De aceea pentru sedinta din ziua nuntii, putem gasi locatii foarte frumoase fara sa parasim Iasiul, si fara sa va incurcam organizarea nuntii. Daca doriti ceva mai mult pentru sedinta de nunta, si doriti neaparat o locatie ce nu este din Iasi, putem programa o deplasare dupa evenimentul de nunta.

Ca si locatii interioare pentru sedinta foto video in Iasi, exista cateva ce le putem recomanda, cum ar fi: Sala Pasilor Pierduti si Aula Facultatii, Biblioteca BCU, Casa Pogor, Muzeul Unirii si Teatrul National din Iasi. Cu siguranta mai sunt si altele, dar de fiecare data cand avem programata o locatie interioara, solicitam mirilor si fotografii in lumina naturala a zilei.

In general mirii doresc diferite locatii interioare, pentru a obtine imagini foarte reusite, cand reusita fotografiilor si a materialului video nu depinde de locatie, ci dupa cum am zis mai devreme, de starea de spirit si naturaletea mirilor.

Ce recomandari avem ca fotograf si videograf pentru nunta dumneavoastra?

Deoarece nunta este un eveniment unic, investiti in ea bugetul necesar, si cautati cele mai bune servicii pe parte de make-up si hairstyle, pentru ca pe tot parcursul evenimentului de nunta sa nu aveti nemultumiri datorita unui serviciu lipsit de profesionalism.

Rochia de mireasa si costumul de mire trebuie sa va reprezinte in totalitate, de aceea fiti foarte selectivi si alegeti ceea ce vi se potriveste si va multumeste, deoarece le veti purta o singura zi. Trupa sau DJ-ul cel mai potrivit ce poate crea atmosfera necesara din cursul petrecerii trebuie selectat cu atentie si in functie si de invitatii de la nunta, astfel incat acestia sa se poata simti cat mai bine impreuna cu dumneavoastra.

Partea de aranjamente florale trebuie sa fie in ton cu sala per ansamblu, si trebuie sa creeze un ambient placut. Trebuie sa va asigurati ca veti colabora cu un fotograf si un videograf ce vor tine cont de toate aceste eforturi de pregatire ale nuntii, si ca vor introduce aceste detalii in materialele foto video finale.

Tineti cont ca fotografiile si materialele video pentru a fi reusite, tin de starea dumneavoastra de spirit, de timpul pe care il avem la dispozitie, dar si de locatii prin ambient (aspect, lumina si sunet).

O sedinta reusita in ziua nuntii, inseamna cel putin 1 ora efectiv in locatii. Nu solicitam mai multe de 2 ore pentru sedinta foto video, deoarece nu dorim ca nunta dumneavostra sa se axeze doar pe acest moment, ci pe familie, eveniment si traditie.

Dedicati 30 de minute din nunta si familiei, ca noi sa putem obtine fotografiile reprezentative de grup cu dumneavoastra si fiecare membru al familiei, si desigur si cu fiecare familie in parte (obicei standard in alta tari, acele fotografii denumite "formals").

Nu uitati ca nunta este o singura data in viata, asa ca nu va incarcati ziua cu activitati ce oricine altcineva le poate duce la bun sfarsit. Delegati celor apropiati daca se poate absolut orice activitate din ziua nuntii, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de evenimentul de natura unica. Nu complicati ziua nuntii cu detalii iesite din comun, si cu griji ce altii se pot ocupa de ele.

Fiti voi insiva si bucurati-va, deoarece nunta va trece cat veti clipi, iar dupa aceste clipe incarcate de emotie veti ramane doar cu verighetele si materialele oferite de Ciprian Vatamanu Fotograf Iasi si Delia Vatamanu Videograf Iasi.

Dedicati timp selectiei serviciilor si alegeti-le pe cele mai potrivite pentru nunta dumneavoastra!